duminică, 24 ianuarie 2010

Memories.

Pentru ca in mai putin de 5 zile primul semestru din clasa a X-a se sfarseste, voi posta cateva insemnari de-ale mele din cele mai "captivante" ore de curs.


Sa incepem...

* In timpul minunatei ore de antreprenoriala, linistea bantuie in jurul vocii cu caracter de monolog a profesorului. Bezna datorata lipsei de lumina naturala sufoca paginile caietelor, astfel ca nimeni nu poate scrie. Toti se uita dezolati in jur, cautand o solutie demna de urmat. De undeva, se aude ceva. Un spiridus din capul Ralucai sopteste : " ce-ar fi daca a-i aprinde si tu lumina ?! "


* Proful se uita nedumerit la fetele noastre molesite, continuandu-si plictisit si dezorientat monologul. Se scarpina in ochi. Copiii casca. Elena dezlipeste eticheta de pe o sticla de apa minerala Borsec de 500 ml. Desface capacul sticlei si o ultima picatura naravasa sare si ii uda pixul albastru. Il scutura cu tot cu propriul cap. Rupe o pagina a caietului si atarge atentia profesorului, trezindu-ne si pe noi din starea de somnolenta.


* Mai sunt 5 minute din ora. Elena se uita la mine. Rade. Vorbeste tare cu Ana. Proful spune "succint". Spune ca ne vom lua la revedere. De ce nu ne luam acum ? Sinteza. Plan. Amantunte. Firma. Numai tace. Se uita la mine, bagandu-si pixul in barba. Moare. Ba nu. O sa moara. Maceeeeeeeeel ! E si 20. Elena, ai murit ? NU ! Profu isi ridica mainile si soc : iese afara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu